Psychologie is wetenschap, therapie is ambacht.

We houden van ons vak en delen onze kennis en ervaring graag.

Ben je minder financieel draagkrachtig dan kun je de kortingscode gebruiken voor lager tarief. Klik op het product van je keuze; onder ‘extra informatie’ vind je de kortingscode.


Instructievideo over de aankoopprocedure:


Waarom inschrijven op onze nieuwsbrief:


Copyright

Het is verboden om informatie van onze producten over te nemen, te kopiëren of de inhoud te veranderen. We vragen je om onze copyright te respecteren door onze producten niet zelf aan anderen te geven. Natuurlijk vinden we het wel heel fijn wanneer je anderen tipt dat ook zij een tutorial in onze psychologiewinkel kunnen kopen.

Disclaimer

De inhoud van onze producten beoogt niet een volledige weergaven van wetenschappelijke kennis te zijn. Noch beoogt het volledige weergave van behandelrichtlijnen en behandelprotocollen te zijn. De inhoud van onze producten is de vertaling van de wetenschap Psychologie naar ons ambacht, onze eerstelijns therapeutische praktijk. De casuïstiek verhalen in onze producten zijn fictief en verzonnen, geïnspireerd op thema’s, dynamiek en verhalen van duizenden echte mensen met echte hulpvragen uit onze praktijk. Elke gelijkenis met bestaande personen, namen of gebeurtenissen berust op louter toeval.